Εύκολες συνταγές

Βόμβα

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε μια συνταγή για βόμβα;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

  1. Αρχικά ξεκινάμε με τα υγρά, ανακατεύουμε όλα μας τα υλικά και ετοιμάζουμε τη ζύμη μας. 🍱 Όταν πάρουμε τη ζύμη μας απαλή που δεν κολλάει στο χέρι, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε να ξεκουραστεί. 🧂 Αρκεί να ξεκουραστείτε για 20 λεπτά.
  2. Το πήρα από τη Nutella με τη βοήθεια ενός κουταλιού του γλυκού και το έβαλα σε λαδόκολλα και το έβαλα στην κατάψυξη την προηγούμενη μέρα, πρέπει να παγώσουν.
  3. Παίρνουμε την έτοιμη ζύμη μας και της δίνουμε σχήμα ρολού και τη χωρίζουμε σε 19-20 κομμάτια με τη βοήθεια ενός μαχαιριού.
  4. Δεδομένου ότι η ζύμη μας είναι λαδωμένη, δεν θα χρειαστεί επιπλέον λάδωμα. 🍯 Ανοίγουμε τα κομμάτια που κόψαμε με τη βοήθεια του πλάστη και βάζουμε μέσα τα κομμάτια nutella και το κλείνουμε. 🍦 Ας κάνουμε το ίδιο για όλους. 🍷 Το βάζουμε στο ταψί μας με λαδόκολλα και το βάζουμε στο φούρνο.
  5. Αυτό το κομμάτι είναι πολύ σημαντικό. 🍛 Ας ανάψουμε τον φούρνο στην υψηλότερη ρύθμιση κατά τη θέρμανση. 🥮 Όσον αφορά το κομμάτι μαγειρέματος, είναι απαραίτητο να ψήσετε για 4 ή 5 λεπτά στους 220 βαθμούς με την ανάποδη ρύθμιση.
  6. Δεν πρέπει να παραψηθεί. 🍶 Είναι πολύ ωραία γεύση, ειδικά αν σου αρέσει η σοκολάτα, θα πεις ότι τη δοκίμασες, αυτό είναι σίγουρο. 🍛 Καλή όρεξη εκ των προτέρων :).

Συνταγή βόμβας με φωτογραφία

Βόμβα
Βόμβα
Βόμβα
Βόμβα
Βόμβα
Βόμβα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button